Wie ben ik

Mijn naam is Will van Zoggel (1959) en sinds 2010 ben ik als zelfstandig coach gevestigd in Berlicum, een landelijk dorp gelegen onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Het coachingstraject dat ik enige jaren geleden gevolgd heb, is voor mij behalve een fijne ook een goede voedingsbodem geweest om zelf de Beroepsopleiding tot Coach bij de Alba Academie te gaan volgen. Met succes en nu ben ik geregistreerd als persoonlijk coach.

Na mijn HEAO en NIMA opleiding heb ik ruim 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Vooral op financieel gebied, als teamleider en als lid van het management team. Deels ook nog juridisch en commercieel. Ik heb de ervaring om doelen te bereiken, heb verschillende teams (oa coachend) geleid en spreek de taal van het bedrijfsleven.
Altijd aanwezig op een non-conformistische, authentieke manier. Dat heeft me veel gebracht, maar dat liet me op een gegeven moment ook zijn grenzen zien.

Ik heb vele ‘andere’ andere mensen mogen ontmoeten, diverse trainingen gevolgd en een schat aan levenservaring opgebouwd. Dat heeft me naar dit nieuwe pad geleid. Het pad van de vele mogelijkheden.
En dat je hier zelf verantwoording voor kunt nemen, door gewoon te gaan DOEN.

Mijn cirkel is nu rond. Ik ben terug op de boerderij van mijn ouders, terug op het platteland, terug in de natuur. Opgegroeid, uitgevlogen en teruggekeerd. Zij hebben lange tijd gezorgd voor de groei van dieren en gewassen, nu is er ruimte voor de groei van mensen.

Toen en nu weer in evenwicht. Al jaren geleden symbolisch uitgebeeld met een bloeiende aar op het glas-in-lood raampje in mijn coachingsruimte.

‘Eigentijdse bedrijfsopvolging met een duurzaam karakter’.Mijn kracht ligt in het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving. In het verwonderen en verbazen, in inleving en empathie met een grote liefde om de natuur als spiegel van onze dagelijkse werkelijkheid te hanteren. En dat ik je altijd nieuwe mogelijkheden laat ontdekken.
Coaching Ruimte & Lot - tel: 06-10757040 - Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl