Duurzaamheid

Voor mij is dit vooral het vermogen van ‘iets’ dat permanent meegaat zonder dat dit ‘iets’ de aarde verder belast. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Toch? En dat begint bij jezelf. Geen modewoord maar een belangrijk thema waar ik me reeds begin jaren negentig voor heb ingezet. Dit onder meer als Nederlandse vertegenwoordiger van Earthwatch, een wereldwijde organisatie die al jaren voortgang boekt op het gebied van dat prachtige Engelse woord ‘sustainability’, duurzaamheid. (Ik heb toentertijd als vrijwilliger enkele weken aan een Earthwatch project deelgenomen.)

Ik vind het van groot belang dat mijn coachingsvisie aansluit op deze duurzaamheid. Jouw groei, jouw verandering, is niet tijdelijk, dat wordt een permanente verandering. Een verandering die is, blijft en beklijft.

Duurzaamheid zit voor mij ook in het preventief coachen. Hoe eerder je bewust bent van de zaken die er bij jou spelen, hoe eerder je die zaken kunt aanpakken, hoe minder energie het kost.

'Duurzaamheid is kwestie van gezond verstand'.Na afsluiting van een coachingstraject kunnen we, na overleg, een eikenboom planten, een mooie, symbolische ondersteuning van jouw persoonlijke traject tot groei. Een duurzame verandering die is, blijft en beklijft.
Coaching Ruimte & Lot - tel: 06-10757040 - Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl
>