Contact, Info & Tarieven

Contact- en Praktijkadres

Coaching Ruimte & Lot
Werstkant 30
5258 TC Berlicum (N-Br)
Route (PDF)

tel: 06-10757040
e-mail: Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl
Voor vrijblijvende informatie mail me je naam en/of je telefoonnummer en ik neem contact met je op.

Info

Tarieven

Kennismakingsgesprek: Gratis
Particulier: € 92 per uur incl BTW
Student: € 42 per uur incl BTW
Zakelijk: € 125 per uur excl BTW

Alle tarieven zijn inclusief het intakegesprek, het coachcontract (dit is het overzicht met alle reguliere afspraken), alle rapporteringen en eventuele specifieke afspraken. Het uitgangspunt is 3 tot 7 gesprekken van 1,5 uur met een 2-wekelijkse frequentie. Deze tarieven gelden ook voor de reguliere wandelcoaching.

Cadeaubonnen

Cadeaubon voor 2 uur Wandelcoaching: € 145 (incl btw)
Cadeaubon voor 2,5 uur Lunch-Wandel-Coaching: € 195 (incl btw)

mail: Wandel@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl

Partners

Buitenzin
Atelier Rita van der Laan
Coachkracht
Heerlijk-eerlijk
Heidag op de hei

Leuke Links

Wandelpagina
On track
Dag van Geluk
Aquamarijn, Centrum voor persoonlijke ontwikkeling


COACHERVARINGEN:

Martijn (groepscontroller)

Will coachte mij om meer vertrouwen te krijgen, waardoor ik meer in mijn “eigen” energie blijf. Hij doet dit op een respectvolle en enthousiaste wijze en wisselt af in de wijze waarop hij coacht. Samen met Will formuleerde ik concrete doelen. Deze doelen vormden de basis voor het meten van de voortgang. Will leerde mij mijn belemmerende overtuigingen om te buigen naar stimulerende en om verbinding te maken met mijn omgeving. Ik leef nu meer bewust in het NU en ben veel energieker!

Heidi (HRM Teammanager)

De coachingsgesprekken met Will hebben mij bewust gemaakt van mijn belemmerende patronen. Vaak weet je zelf erg goed wat je blokkeert; er iets mee doen, dat is het moeilijkste aspect.
Door met Will focus te hebben op mijn te ondernemen acties, heb ik mijn doelen bereikt. Will heeft mij begeleid om authentiek te zijn, eigen keuzes te maken en meer uit te gaan van willen in plaats van moeten. Mijn motto is geworden: ’wees jezelf’, ‘zet je talent in’ en ‘falen bestaat niet, groeien wel‘.

Katja (Organisatie deskundige)

Wandelen met de hond bevalt mij uitstekend! Zoals ook het wandelen met jou heel erg fijn was. Je blik is dan nog ruimer dan als je binnen zit en daardoor misschien ook wel je geest. Hoewel ik het bij jou binnen ook prima vond, daar kan je ook lekker van je af kijken.
Ik heb zowel jou als coach als het coachingstraject als zeeer positief ervaren. Samen zijn we er achter gekomen wat mijn blokkades zijn om verder te gaan en wat mijn doel is. Ik had dat in mijn eentje niet kunnen bedenken en ik ben je dankbaar voor je persoonlijke inzichten.
Het samen bedenken van kleine stappen om het grotere doel te bereiken werkt zeer motiverend en geeft je zelfvertrouwen om door te gaan. Ik vind jou echt een prima coach!!! Je kan goed luisteren, je voelt heel vertrouwd, je stuurt zonder jouw mening op te dringen, je laat het mij mooi zelf bedenken.

Annie (Servicemedewerkster TNT)

In de periode dat ik door Will gecoached ben, heb ik een bewustwordingsproces doorgemaakt en heb ik het heft in eigen hand genomen in plaats van me afhankelijk op te stellen (vooral t.o.v. mijn ex). Hierdoor heb ik mijn doel bereikt waar ik heel blij mee ben. Ik kan nu weer verder met mijn leven, heb plezier in de dingen die op mijn pad komen en zit vol energie om nieuwe dingen te ondernemen. Ik ben nog meer “gegroeid” dan ik al was! In een tijd dat mijn leven op zijn kop stond heb jij mij op een prima manier gecoached Will, het had niet beter gekund, heel erg bedankt hiervoor!

Coaching Ruimte & Lot - tel: 06-10757040 - Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl