Persoonlijke Coaching

Dat is persoonlijke begeleiding door een professionele coach, die ervoor zorg draagt dat jij NU je thema’s duidelijk krijgt. Die je meer bewust maakt van wie je bent en wat je doet. Die je ruimte biedt om te groeien. Diep van binnen weet je vaak al wat jij echt wilt. Coaching geeft je richting. Ik confronteer je graag met jezelf, laat je nadenken en laat je op zoek gaan naar jouw weerstand. Op zoek naar wat jou belemmert. Altijd op basis van gelijkwaardigheid, met open communicatie en een wederzijdse klik. Maar het is jouw proces en het blijft jouw eigen verantwoording. Jij onderneemt actie, jij gaat doen wat je zegt en jij weet zelf wat het beste voor jou is. Jij maakt die verbinding met jezelf.

Wat mij onderscheidend maakt is, behalve mijn organische manier van coaching, is de kracht heb om je altijd nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken. Of je nu privé of zakelijk komt, je komt als mens en je hebt een vraag.

Ik loop als coach graag eventjes mee met je ontwikkeling. (Ook letterlijk dmv. Wandelcoaching. Naar buiten, de natuur in, bewegen.)

Preventief

Persoonlijke Coaching kan voor jou een moment zijn om de zaken goed op een rijtje te zetten. Pak dat moment. Hoe eerder je het doet, hoe makkelijker je verandering, hoe groter je ontwikkeling.

Voor wie?

Voor jou Voor jouw werkgever Voor jou als preventief managede werkgever Wanneer?


COACHERVARINGEN
Lees de coachingservaringen van anderen.

CADEAUBON WANDELCOACHING?

Maak eens iemand blij met een origineel cadeau. Of gun dit gewoon jezelf:

Cadeaubon voor Wandelcoaching
Voor een ‘Wandelend Coachgesprek’ van twee uur voor
€ 145 (incl btw).


Cadeaubon voor Lunch-Wandel-Coaching
Voor een ‘Wandelend Coachgesprek’ van twee en een half uur, aangevuld met een heerlijke Brabantse Boerenlunch, alles tezamen voor € 195 (incl btw)

Interesse in de cadeaubon?
Wandel@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl

Coaching Ruimte & Lot - tel: 06-10757040 - Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl