Activiteiten

Agenda

Zondag 11 september 2016:
www.gezonderoute.nl
Open dag in Berlicum en Middelrode waar lokale ondernemers met een 'Andere kijk op gezondheid' de deuren van hun praktijkruimte open zetten.

za 20 mei 2017
Op deze dag wordt de vierde Nationale Wandelcoachdag georganiseerd. De kans voor iedereen om gratis kennis te maken met Wandelcoaching. Even doorklikken en kijk dan bij Activiteit bij mijn startplaats Berlicum.

MAATWERK
wandeling

Thema Wandelingen:
Een coachende, verbindende en ontdekkende wandeling met je eigen gezelschap, een bestuur van een coöperatie of een Management Team, het team na reorganisatie etc. Maar ook met vrienden of vriendinnen. Je brengt zelf van te voren het Thema in, waarop de Wandelcoach de Themawandeling zal baseren. Belangrijkste doelen: Elkaar op een intensere manier leren kennen, samen bewegen en plezier hebben om samen te zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
We maken een wandeling door een afwisselend natuurgebied van ongeveer 1,5 uur tot 2,5 uur (naar keuze) waar tijdens de wandeling vragen worden gesteld en opdrachten in de natuur worden gegeven. Dat kan van alles zijn, bv door op zoek te gaan naar iets wat jouw kwaliteit vertegenwoordigt, of dat we een oefening doen waar we alle zintuigen inzetten om je bewustzijn nog alerter te maken. Per vraag of opdracht kies je een andere persoon om mee uit te wisselen. Na een paar minuten wissel je van rol.

Reacties deelnemers:

NB: Met deze wandelingen zijn allerlei variaties mogelijk. Prijs op aanvraag.Workshop Verbinding:
De Workshop Verbinding is ook beschikbaar als maatwerk, voor elke organisatie die haar werknemers een ontspannen en leerzame dag wil bieden in de buitenlucht. In het oog springende maatwerkthema's zijn oa Preventie Ziekteverzuim, Ontwikkeling Talent en Versterken Teambuilding.Coaching Ruimte & Lot - tel: 06-10757040 - Persoonlijke@Coaching-Ruimte-En-Lot.nl
>